-Under construction- Stichting Prisma Almere ontwikkelt op dit moment en nieuwe website. Het kan zijn dat sommige informatie verouderd is. Excuses voor het ongemak.

Het was feest op donderdag 16 juni op PC basisschool Het Kompas in Almere Buiten. Afgelopen week kregen zij een zeer positieve beoordeling van de Onderwijsinspectie. Om dit te vieren trakteerde het bestuur van de school, Stichting Prisma, leerlingen en personeel op een heerlijk ijsje van Paul’s ijs uit Almere. Prisma bedankt hiermee de leerlingen en het personeel, omdat zij met elkaar voor dit resultaat hebben gezorgd.

Astrid Duyff, directeur a.i. van de school is erg blij met dit resultaat: “De professionaliteit, deskundigheid en leergierigheid van het team én het onderlinge vertrouwen hebben ervoor gezorgd dat we binnen korte tijd de kwaliteit van het onderwijs sterk hebben kunnen verbeteren”. Vanaf september zal Het Kompas intensief gaan samenwerken met basisschool De Buitenburcht uit de Bloemenbuurt. Jenneke Kester zal dan directeur van beide scholen worden, waarbij ze op het Kompas wordt ondersteund door leerteamleider Sandra Roozeboom.