-Under construction- Stichting Prisma Almere ontwikkelt op dit moment en nieuwe website. Het kan zijn dat sommige informatie verouderd is. Excuses voor het ongemak.

ALMERE – Stad & Natuur, 21 Toolkit en Kleur in Cultuur openen woensdag 13 januari officieel hun naschoolse ruimtes in Sterrenschool de Ruimte in Poort: natuur & technieklokaal De Ruimtepoort en ArtLab Almere Poort.

Wat hebben kinderen nu en in de toekomst nodig? Dat staat centraal in de naschoolse activiteiten in Sterrenschool de Ruimte. Van 14.15 tot 16.15 uur presenteren 21 Toolkit, Kleur in Cultuur en Stad & Natuur Almere woensdag hun aanbod met gratis workshops, geïnspireerd op Star Wars, robots, de sterren en de ruimte.  Voor alle kinderen van 1 tot 12 jaar is er wat te doen deze openingsmiddag en ook ouders en leerkrachten zijn uitgenodigd.

Om 16.15 uur is er een officiële opening, waarbij wethouder Frits Huis en alle partners het nieuwe seizoen inluiden en zowel De Ruimtepoort als ArtLab Poort op ludieke zullen wijze openen. Daarbij gaan de directeuren met een robot de strijd met elkaar aan. Sterrenschool De Ruimte is te vinden aan het Nimfenplein 1 in Almere Poort.